Імпорт зі Шрі-Ланки

  • Чай
  • КОКОСОВА ОЛІЯ
  • Каучук
  • КОРИЦЯ
  • Ананас
  • Кеш'ю

Чай Шрі-Ланки (відомий протягом багатьох поколінь, як Цейлонський чай) несе в собі спадщину і історію успіху, як ніхто інший. Продукт, який почався як експеримент по диверсифікації в 1867 році, охоплює всього 19 акрів землі, сьогодні перевершив всі географічні кордони, щоб задовольнити 19% світового попиту.

Офіційні категорії чаю

  • BOP – акуратний лист середнього розміру без надмірного стебла або волокна. Не повинно бути дрібних частинок (чайних висівок і пилу), які не відповідають якості.
  • BOP Sp – Більший за розміром, ніж тип BOP, і чистий на вигляд. Примітка: BOP & BOP special слід розглядати як два класи, але для цілей каталогізації відноситься до одного класу.
  • BOPF – акуратний лист, досить чистий. Але менший за розміром, ніж клас BOP. Не повинно бути дрібного пилу.
  • BOP 1 – Повинен бути тонким і скрученим, але коротший, ніж OP1.
  • FBOP – Менший /коротший, ніж BOP1 з наявністю наконечників, але більше FBOPF1.
  • FBOP 1 – довгий, скручений, гнучкий лист. Досить акуратний. Більш довгастий, ніж BOP1.
  • PEKOE – Shotty, кучерявий або напів-ліловий лист великого розміру будь-якої висоти.
  • PEKOE1 – Те ж, що і Pekoe, але менший за розміром, ніж Pekoe будь-якого рівня. Замінює клас Flowery Pekoe. Примітка: Pekoe і Fekoe 1 розглядатимуться як два класи, але для цілей каталогізації розглядати як один клас.
  • FBOPF (FF) – Аналогічний за розміром BOP і повинен містити нерозкриті бруньки.
  • FBOPF 1 (FF1) – більший, ніж BOP. Менше, ніж FBOP з показом розкритих бруньок.
  • FBOPF – Схожий за розміром з BOP з присутністю бруньок.
  • FBOPF Ex. Sp. – Маленький лист, повинен мати хороший покрив золотих або срібних наконечників з невеликим чорним листом.
  • FBOPF Ex. Sp1 – Лист більший за розміром, ніж FBOPF Ex. Sp. і повинен мати привабливий вигляд золотих або срібних наконечників з невеликим чорним листом.
  • OP 1 – Довгий, тонкий або частково скручений.
  • OP – не такий тонкий, як OP1, але набагато більш скручений, ніж OPA.
  • OPA – довгий жирний листовий чай, скручений.
  • BP – (Off Grades) – Повинен мати переривчастий жорсткий лист.
  • BOP 1A – (Off Grades) – Будь-який листовий лист без стебла і волокна (чистий чай).
  • BM (BROKENS) – (Off Grades) Змішаний листовий чай. Може мати більше волокон і стебел, ніж BOP 1A.
  • BT – (Off Grades) – (висівки) всі змішані чаї різних розмірів, з або без стебла і волокна.
  • FNGS 1 (FGS1) – (Off Grades) – (висівки) дрібні обломки листів невеликого розміру. Може містити більше волокон, ніж BOPF, але досить чистий.
  • FNGS (FGS) – (Off Grades) – Те ж, що і ВисівкиМоже бути більше волокна і нерівномірно і не так чисто, як Висівки 1.
  • DUST1 – менший лист, ніж у BOPF. (досить чистий)
  • DUST – (Off Grades) розмір схожий з DUST 1. Може лущитися і містити деяке волокно.
  • SILVER TIPS – довге листя, сріблясте, з чи без чорного листя.
  • GOLDEN TIPS – довгий лист, золотий за кольором, з чи без чорного листя. Примітка. TIPS і «GOLDEN TIPS» не каталогізовані, а продаються тільки в індивідуальному порядку.
  • BP1 – еквівалентно розміру високорослої BОP, але гранульованому.
  • BP Special – більший розмір часток, ніж BP1.
  • PF 1 – Еквівалентний за розміром зернистий високорослий BOPF, але зернистий.
  • OF – менший, ніж PF 1. Більший PD.
  • PF – (Off Grades) – схожий, але трохи більший, ніж PF1, і може містити деяку кількість волокна.
  • PD – зернистий пил. Повинен бути менший, ніж OF.
  • DUST 1 (Пил 1)- менш зернистий, ніж PD.
  • DUST – (Off Grades) – (Пил) більш низькосортний, ніж Dust 1. Може бути порошкоподібним і волокнистим.

Загальні види чаю

  • Зелений чай
  • Чорний чай
  • Органічний чай
  • Ароматизований чай

Доступні види пакування

  • Чайні пакети
  • Чайні пакетики
  • Чай насипом
  • Швидкорозчинний гранульований чай

Шрі-ланкійське кокосова олія – найкраща якість кулінарної олії, екстрагованої з висушеного ядра кокосових фруктів (копра). Кокосова олія Шрі-Ланки на 100% натуральна.

Види олії:

Біла олія – витягується з кращої якісної копри і зберігає свої природні якості, такі як смак, аромат і властивості. Вона ідеально підходить для смаження і готування. Містить відсоток вільної жирної кислоти (FFA) менше 0,8%.

Рафінована вибілена і дезодорована (RBD) – отримують з сироі кокосової олії шляхом переробки. Має дуже високу якість збереження і низький вміст жирних кислот, менш 0,1% і ідеально підходить для приготування їжі.

Кокосова олія першого віджиму – це недавно розроблений новий продукт з унікальними характеристиками, завоював популярність на світовому ринку. Він виготовлений з свіжого ядра кокосових фруктів, не завдаючи шкоди його природним властивостям. Олія містить дуже низький рівень жирної кислоти, максимум 0,2%. Використання – Медицина, застосовується також для догляду за тілом, кулінарії, також, як дитяче масло і т. д.

Сепарована олія – отримується зі свіжих спор, отриманих в результаті висушеного кокосового молока. Має дуже концентрований аромат, а FFA містить максимум 0,8% та ідеально підходить для смаження і приготування їжі.

Промислова кокосова олія – отримується з низькосортної копри і містить рівень FFA близько 1,5% , підходить для промислових цілей

Упаковка

  • 200мл, 250мл, 500мл, 1л скляна тара
  • 20л відра
  • 200л стальні бочки
  • 1000л крупногабаритні каністри

Шрі-Ланкійська гумова промисловість отримала  основні компетенції в області розведення натурального каучуку, вирощування, первинної переробки та торгівлі. Sri Lankan Natural Rubber експортується як в формі сировини, так і в якості готової продукції. У країні тепер є високоякісний натуральний каучук, відомий як Lanakprene, який є до певної міри світлою, чистою, гумою, яка ідеально підходить для медичного обладнання, так і в якості додавання в певний товар.

Виробники  і постачальники каучуку в Шрі-Ланці експортують сировинну в наступних формах.

  • Латексний каучук
  • Листовий каучук
  • Технічно специфікований каучук
  • Натуральний каучук
  • Пресований креп (блок-каучук)

Цейлонська коричнева (Cinamomum Zylanicum) Кориця вирощена і вироблена в Шрі-Ланці, набула багаторічну репутацію на міжнародному ринку завдяки своїй унікальній  якості. Назва Ceylon Cinnamon, отримана з колишньої назви Шрі-Ланки, є дуже поширеною географічною ознакою для Cinnamon. Цейлонська кориця  відома широким спектром лікувальних властивостей.

Діабет – Недавні дослідження показали, що кориця може допомогти контролювати рівень цукру в крові. У 2003 році, наприклад, Diabetes Care виявили, що люди з діабетом типу 2, які брали 1, 3 або 6 грамів кориці, знижували рівень глюкози в крові на 18-29 відсотків, а також зменшували тригліцериди на 23-30 відсотків. Він також зменшив холестерин ЛПНЩ на 7-27 відсотків, а загальний холестерин – на 12-26 відсотків.

Хвороба Альцгеймера. Згідно з дослідженнями 2009 року, екстракти цейлонської кориці інгібували утворення білків і ниток, які є відмінною рисою хвороби Альцгеймера. Дослідники ізолювали певні флавоноїди (проантоціанідіни) від кориці і визначили, що вона володіє багатьма інгібіруючими властивостями.

Рак – одне дослідження на тваринах показало, що конкретний компонент кориці порушує проліферацію ракових клітин і уповільнює ріст пухлини. Друге дослідження, опубліковане в 2010 році, також показало, що екстракти кориці були безпосередньо пов’язані з протипухлинними ефектами.

Протизапальний засіб. Дослідження, проведене в Південній Кореї, показало, що компоненти кориці cassia можуть використовуватися як протизапальний засіб з потенціалом в лікуванні диспепсії, гастриту і запальних захворювань.

Антимікробні властивості. Кілька досліджень показали, що кориця має здатність боротися з бактеріями. Навіть низькі концентрації підсилюють активність антибіотика «клиндамицин». Корицю можна використовувати в комбінованій терапії проти деяких штамів бактеріальних інфекцій.

Кориця має протизапальну, протимікробну, антиоксидантну, протипухлинну, серцево-судинну властивості, знижуючи холестерин, а також має імуномодулюючий ефект.

Категорії кориці

  • ALBA,
  • 5C-SP,
  • 5C,
  • 4C,
  • 5M,
  • 4M,
  • H1,
  • H2,
  • No1 Квіллінги,
  • No2 Квіллінги ,
  • Палички кориці,
  • Коричневий порошок,
  • Листя кориці,
  • Листове масло кориці і масло коричневої кори.

Упаковка

  • Пакети
  • Мішки
  • Насипом

Органічні поля ананасу в основному розташовані в кокосовому трикутнику Шрі-Ланки. Органічний ананас використовується для виробництва свіжих продуктів і харчової промисловості.

Упаковка

Цільні плоди ананасу

Ми пропонуємо наступні різновиди сушених продуктів ананаса:

  • Ананасові кільця – 2,5 кг х 4 пакети/ коробки
  • Ананасовий ласий шматочок – 2,5 кг х 4 пакети / коробка
  • Висівки ананаса (10 мм / 5 мм) – 2,5 кг х 4 пакети / коробка
  • Висівки ананаса (1-3 мм) – 2,5 кг х 4 пакети/ коробка
  • Ананас Tidbits- (тонкий) – 2,5 кг х 4 пакети / коробка

Ананаси у власному соку в банках:

Ананасові шматочки у власному соку

  • 230 г x 6 шт / коробка
  • 350 г х 6 шт / коробка
  • 400 г x 6 шт / коробка
  • 3 кг x 6 шт / коробка

Ананасове Пюре

  • 230 г x 6 шт/ коробка
  • 350 г х 6 шт / коробка
  • 400 г x 6 шт / коробка
  • 3 кг x 6 шт / коробка

Ананасові кільця у власному соку

  • 230 г x 6 шт / коробка
  • 350 г х 6 шт / коробка
  • 400 г x 6 шт / коробка
  • 3 кг x 6 шт / коробка

Кеш’ю (Anacardium occidentale L.) вперше  був завезений португальцями в 16 столітті з Бразилії у Шрі-Ланку. Горіхи кеш’ю володіють масою корисних властивостей. Вони містять в собі багато корисних речовин: білків, жирів, вуглеводів, крохмалю, харчових волокон, натуральних цукрів, вітамінів групи В, вітаміну РР і Е, також у них містяться такі мінерали, як кальцій, калій, натрій, магній, залізо, мідь, цинк, марганець, селен і ненасичені жирні кислоти Омега-3. Заготівля горіхів кешью зазвичай проводиться в травні-липні. У піковий сезон типовий фермер збирає 35-40 кг в день. Зібрані горіхи очищують і висушують на сонці протягом 3 днів, щоб зменшити вологість приблизно до 8-9%. Комбінація ручних і механічних методів використовується при обробці горіхів кешью в Шрі-Ланці, що допомагає зберегти природні властивості ядер кешью.

Сирі горіхи спочатку готують в автоклаві і деконструюють за допомогою ручних ріжучих машин. Потім ядра нагріваються в електричних печах при низькій температурі понад три години. Потім ядра видаляють від лушпиння, сортують і упаковують  протягом 24 годин. CO2 або газоподібний азот використовуються в процесі упаковки для усунення будь-яких мікроорганізмів. Сортування проводиться в цілі горіхи, розколи, великі білі шматочки і дитячі біти. Потім вони упаковуються в каністри з ПВХ і поліетиленові мішки. Споживчі пакети з смажених і солоних горіхів також доступні в супермаркетах і на авіалініях.

 

Упаковка

Жестяна банка

  • 1 од.товару доступна у вазі: 400 г

Пляшка кеш’ю

  • 14 од.товару доступні у вазі: 350 г, 250 г, 500 г.

Упаковка

  • 8 од.товару доступні у вазі: 150 г, 200 г.

Міні упаковка

  • 2 од.товару доступні у вазі : 30 г, 50 г.

Напівметалева упаковка

  • 12 од.товару доступні у вазі: 200 г, 100г, 50 г.

Напівметалізована сумка для переноски – Resealable

  • 6 од.товару доступні у вазі і: 500 г, 200 .

Пластиковий контейнер

  • 1 од.товару доступна у вазі: 500 г.

Комбінована банка

  • 1 од.товару доступні у вазі: 200 г.

Також можливе пакування у  поліетиленовий пакет